Næseoperation: Den bedste oversigt

Standard
Hvert år søger en halv million mennesker høring for forbedring af udseendet af deres næse med en næseoperation. Nogle er utilfreds med næsen,som de blev født, eller den måde tiden har ændret deres næse. For andre, en skade kan have fordrejet næsen og i mange,der er det ekstra mål at forbedre vejrtrækning. Som næsen indtager en central placering i ansigtet, har størrelse og form afnæsen en stor indflydelse en persons udseende.

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

SEO EKSPERT

“Min næse var lang og gik ned spidsen. Når jeg smilede, det kiggede længe og dækkende. Jeg ønskede ikke envæsentlig ændring, og min kirurgi resulterede i kun en subtil forbedring. Nogle mennesker engang mærke ikke tilændringen, men det gjorde en stor forskel for mig. Det fik mig til at føle sig meget bedre om mig selv. ” Mange vælge at få næseoperation i Tyrkiet fordi næseoperation pris er lavere der.

Forståelse af kirurgi
Udtrykket rhinoplasty er afledt af tyske “rhinoplastik”, hvilket betyder, “at ændre formen næsen”. Teknikken indebærerførst adgang til knogle og brusk støtte fra næsen. Dette opnås gennem snit inde i næsen, hvor de er usynlige. I nogletilfælde, er et snit lavet i området af huden adskille næseborene. Næste, den underliggende knogle og brusk er reduceret,augmented eller omstruktureret for at oprette en nyligt formet struktur. For eksempel, hvis spidsen af næsen er for stor,kan kirurgen forme brusk i dette område for at reducere det i størrelse. Hvis broen næsen har en fremtrædende plads,kan det reduceres for at give en mere behagelig profil. Hvis nogen del af næsen vises uforholdsmæssig lille, kan brusk ellerblødt væv grafts placeres for at skabe bedre harmoni. Vinkler af næsen til overlæben eller panden kan også ændres vedyderligere sculpting den nasale støttestruktur.

 

Væv er redraped over den nye ramme og indsnit er lukket. En lille plast skinne anvendes til ydersiden af næsen atminimere hævelse og til at opretholde den nye figur, mens næsen heler. Blød, absorberende materiale kan bruges inde inæsen til at opretholde stabilitet langs adskillelsesmur af luftvejene kaldet septum. Alternativt, bløde nasal understøtter, attillade nasal vejrtrækning post-operatively kan placeres.

 

Selv en mindre korrektion kan gøre en forskel i overordnede facial harmoni.
De fleste patienter rapporterer lille eller ingen smerter efter nasal kirurgi, og ubehag er let kontrolleres med mildesmertestillende medicin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *